Честитка за Дими! by Bistra Kumbaroska

Честитка за Дими!

by Bistra Kumbaroska

Здраво Димитриј. Ме познаваш?

:) Да, јас сум истиот ти, само бебуш! Од малечок беше пресладок :)

И со посебна магија во очињата!

А богами и посебна креативност во игрите :)

Веќе не си бебе, растеш во опасен фраер :)

И секој ден ќе ти е ново откритие!

Летај среќно :) Среќен родеендееен Димииии! :*

SHARE the story about

{{story.title}} by {{story.user.name}} {{story.user.lastname}}
GIVE {{story.user.name | uppercase}} A COMPLIMENT
Your compliment has been sent. Share it!
Честитка за Дими! by Bistra Kumbaroska
Report this story